LOGO CAIB
Contingut
26 març 2020Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)11:00h

PLA DE XOC SECTOR PRIMARI

Dia: dijous, 26 de març
Hora: 11h
Lloc: via xarxes i pàgina web del Govern

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, presenta el pla de xoc econòmic per enfortir el sector agrari, ramader, agroalimentari i pesquer davant la situació generada per la crisi del COVID-19.

Ateses les circumstàncies especials decretades amb l’estat d’alarma, la roda de premsa no serà presencial. La compareixença es podrà seguir pels canals de les xarxes socials Youtube i la pàgina web del Govern de les Illes Balears.

Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 690 191 069 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

2)12:00h

REUNIÓ PER VIDEOCONFERÈNCIA SECTOR PETIT I MITJÀ COMERÇ

Dia: dijous, 26 de març de 2020
Hora: 12.00 hores
Lloc: Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, es reuneix per videoconferència amb els representants del sector del petit i mitjà comerç de les Balears.

Nota: En acabar, es facilitaran fotografies de la reunió. Ateses les circumstàncies extraordinàries derivades de l’estat d’alarma, no es convoca presencialment als mitjans de comunicació.  

3)13:00h

COVID-19

NOVA CONVOCATÒRIA

Dia: dijous, 26 de març   

Hora:  13.00 h

Lloc: sala de premsa Conselleria de Salut i Consum (pl. d’Espanya, 9, Palma)

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Francesc Albertí, oferirà les darreres dades d’afectació del SARS-CoV-2 de les Illes Balears i aclarirà dubtes als mitjans a les 13.00 h, a la sala de premsa de la Conselleria de Salut i Consum. Per evitar desplaçaments innecessaris, la compareixença es podrà seguir a través del servei de reproducció en línia d’IB3 a IB3.org/directe. Els interessats poden remetre les preguntes pertinents a través del gabinet de comunicació de la Conselleria.

4)16:30h

COMPAREIXÈNÇA TELEMÀTICA

NOVA CONVOCATÒRIA


Dia: dijous, 26 de març de 2020
Hora: 16:30 h
Lloc:  Conselleria de Presidència

 

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, informarà sobre l' impacto que la crisi del coronavirus està tenint a l'ocupació  i l'economia de les Illes Balears.

Nota: Ateses les circumstàncies especials decretades amb l'estat d'alarma, la roda de premsa no serà presencial. La compareixença es podrà seguir pels canals de les xarxes socials Youtube i la pàgina web del Govern de les Illes Balears.

Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 619189477 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.