LOGO CAIB
Contingut
16 setembre 2020Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Previsions per a demà PPrevisions

Previsions per a demà

Actes programats

1)11:00h

CESSIÓ HPO

Dia: 17 de setembre 2020
Hora: 11h
Lloc: Conselleria de Mobilitat i Habitatge C/ de la Palma, 4

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons i la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago signaran un acord de col·laboració per la cessió d'HPO per part de l'IBAVI a la Conselleria d'Afers Socials. Aquesta habitatges aniran destinats a persones amb una situació d'especial vulnerabilitat en relació a l'emergència habitacional.

2)12:00h

VISITA NOVA DEPURADORA ADDAIA

Dia: Dijous, 17 de setembre
Hora: 12:00 h
Lloc: https://goo.gl/maps/u4Zt93KCdmVyG8zM9

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i la vicepresidenta del Consell insular de Menorca i consellera de Medi Ambient i Reserva Biosfera, Maite Salord, visiten les noves instal·lacions de sanejament i depuració d'Addaia.

CONTACTE: Jaume Vinyas (638 83 67 82)

3)16:30h

VISITA XALETS A ESBUCAR PARC NATURAL ALBUFERA DES GRAU

Dia: Dijous, 17 de setembre
Hora: 16.30 h
Lloc: Urbanització Shangril·là: https://goo.gl/maps/syN7VEmyRPcbwJYt9

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, la vicepresidenta del Consell insular de Menorca i consellera de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Maite Salord, i el batle de Maó, Héctor Pons, visitaran la zona on es troben els tres xalets a esbucar a través de l'Impost de Turisme Sostenible, ubicats dins el Parc Natural de s'Albufera des Grau, per continuar amb el procés de restauració de l'espai natural protegit.

CONTACTE: Jaume Vinyas (638 83 67 82)

4)17:00h

AULES FEMINISTES D'EIVISSA I FORMENTERA

Dia: dijous, 17 de setembre de 2020
Hora: 17:00 hores
Lloc: Espai cultural Can Ventosa (Avinguda d'Ignasi Wallis, 26, Eivissa)

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, i la directora de l'Institut Balear de la Dona, Maria Duran, presentaran les Aules Feministes d'Eivissa i Formentera, que es duran a terme del 17 al 19 de setembre i en què hi partiparan 11 representants de diferents àmbits del feminisme i que destaquen pel seu activisme feminista tant en l'àmbit social com en l'acadèmic.

Tot seguit, es durà a terme la taula rodona "Com va amarant el feminisme en la societat" en què hi participaran Margalida Ramis, responsable de l'àrea de territori del GOB; Marta Franco, representant de Feminisme a l'escola; Neus Santandreu, presidenta de Es Mals Esperits; Mar Mas, presidenta de l'Associació per a Dones de l'Esport Professional, i Dolors Fernández, presidenta de l'Espai Dones de Formentera.