LOGO CAIB
Contingut
12 setembre 2020Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball

Reactivació econòmica: L’AETIB certifica a 141 empreses turístiques per la seva implantació de protocols per a prevenir el contagi per Covid-19 NNota Informativa

Foto de noticia

Reactivació econòmica: L’AETIB certifica a 141 empreses turístiques per la seva implantació de protocols per a prevenir el contagi per Covid-19

L’acció s’emmarca dins el Sistema Integral de Qualitat turística a destinacions, promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme.

L’Agència d’Estratègia Turística (AETIB) ha certificat un total de 141 empreses turístiques per la implantació de protocols preventius davant el Covid-19. Es tracta de certificacions que avalen que aquestes empreses compleixen amb totes les especificacions tècniques establertes per la Secretaria d’Estat de Turisme per reduir el risc de contagis al sector turístic i, per tant, garantir la seguretat de la ciutadania i dels nostres visitants.  

El segell que certifica que les empreses han passat les auditories rep el nom de “Establiment preparat enfront del COVID-19” i s’emmarca dins del Sistema Integral de Qualitat Turística a destinacions (SICTED).

L’AETIB ha col·laborat en aquest projecte de la Secretaria d’Estat de Turisme per a la redacció de protocols que minimitzin els riscos higiènics-sanitaris dels establiments turístics, posant en marxa una sèrie d’auditories per avaluar i certificar la implantació d'aquests protocols per la prevenció de contagis del Covid19 al sector turístic. 

Així, a data d’avui ja hi ha més de 140 empreses turístiques certificades, i més de 70 noves auditories previstes durant aquest mes.