LOGO CAIB
1 desembre 2023 Conselleria de Famílies i Afers Socials

Aprovat el concert per al Servei d'Infants Dependents per al període 2024-2028

Foto de noticia


\ L’acció concertada preveu un màxim de 13.333.920 € i mil places anuals

\ El concert suposaria duplicar el nombre d’infants atesos en l’actualitat

 

El Consell de Govern ha autoritzat el concert, que tramitarà la Conselleria de Famílies i Afers Socials, del servei per a infants dependents de 6 a 11 anys per al període 2024-2028. L’acció concertada serà per a entitats acreditades amb un màxim de mil places anuals i d’un total de 13.333.920 €.

Actualment, el servei d’infants dependents de 6 a 11 anys atén 521 nins i i nines. Per tant, el concert aprovat suposaria duplicar, pràcticament, el nombre d’infants atesos.

El servei de 6 a 11 anys té l’objectiu d’aconseguir el màxim nivell d’autonomia possible entre els infants facilitant i iniciant la inclusió social i promovent la participació social i comunitària dels infants, estimulant així les relacions socials. Així mateix, es vol garantir el principi d’igualtat d’oportunitats d’un sector de la població especialment indefens i vulnerable.

Es pretén també aconseguir la màxima autonomia personal i promoció de les activitats bàsiques de la vida diària mitjançant activitats secundàries de neurorehabilitació i habilitació de la funcionalitat activa de les capacitats físiques, i, així mateix, facilitar les condicions bàsiques d’accessibilitat i no-discriminació per a l’accés i la utilització de les tecnologies, els productes i els serveis relacionats amb la societat de la informació i qualsevol mitjà de comunicació social.